Arch Linux skifter navn til Ark Linux

På grund af de mange problemer med navneligheden mellem Arch Linux og Ark Linux har man prøvet at finde en løsning på problemet. Efter et par måneders forhandlinger mellem Ark Linux udviklerne har man fundet en løsning som begge dist. kan være tjent med. I dag d. 1. april kan vi dermed være stolte og glade for at melde ud at Arch Linux skifter navn til Ark Linux og herved vil alle problemer med diverse misforståelser mellem de 2 dist. være slut.

I de næste par dage vil archlinux.org blive flyttet over til arklinux.org og vi her på Archlinux.dk vil også flytte over til arklinux.dk så snart forhandlingerne med DK-Hostmaster er færdige. Ved ar skifte navn til Ark Linux håber vi alle at folk kan lade værd med at tage fejl mellem Ark Linux og Arch Linux.

LÆNGE LEVE ARK LINUX! 😀

Ark Linux

5 Comments - RSS feed til kommentarer i denne post

 1. Borelia - 1. april 2007 - 11:10

  hmn… jeg synes da at Arch er meget bedre end Ark —- æv

 2. Borelia - 1. april 2007 - 11:21

  Og hvad skal logo nu være — ??

 3. Borelia - 1. april 2007 - 11:31

  Håber det er en fed aprils nar.

 4. julemand101 - 1. april 2007 - 13:08

  Logoet har jeg da smidt op.

  Du skulle måske lige tjekke datoen inden du hopper på den her slags nyheder 😉

 5. Borelia - 1. april 2007 - 14:32

  har skrevet aprils nar

Skriv en kommentar

Kopier venligst strengen ffpagV til nedenstående felt: