Nyheder fra Arch64

Efter 2 dages serverpres er de nye pakker til Arch64 ved at være klar til download (vi snakker om den store pakkeflytning som og har været ved Arch Linux). Dog er der stadig servere der stadig ikke er klar med alle pakkerne så giv det den tid det tager. Vær venlig ikke at bruge ftp.archlinux.org som server da den er presset nok i forvejen. Det er derfor bedre hvis du bruger en server der er i nærheden.

De ting vi kan se frem til er:

 • Vi venter stadig alle sammen på at Pacman3 skal udgives
 • Forventes et nyt installationsmedie inden for den nærmeste fremtid
 • gnash vil snart blive flyttet til extra (klash virker stadig ikke)
 • Udviklerne vil prøve at pakke FreeNX til x86_64
 • Varun hjælper til med at lave community pakker

Læs mere:

http://blog.archlinux.org/2007/03/20/x86_64-we-are-back-in-sync/

Skal siges at jeg intet aner om Arch64 har hvis nogen har mere forstand på denne dist. vil jeg gerne høre om de kunne overtage den del af nyhederne da jeg føler mig lidt dum når jeg skriver en masse jeg ikke ved noget om. 😀

2 Comments - RSS feed til kommentarer i denne post

 1. Borelia - 22. marts 2007 - 20:23

  Var det ikke Esmil som kørte 64?

 2. julemand101 - 22. marts 2007 - 23:20

  Vil lige spørge ham når jeg kan få fat på ham. 🙂

Skriv en kommentar

Kopier venligst strengen UnugKp til nedenstående felt: