Nyhedsbrev 18-03-2007

Velkommen til endnu et nyhedsbrev fra Arch Linux. Selvom der allerede har været et nyhedsbrev i denne måned er der stadig en del spændende nyheder på programmet.

De nyheder der er sket siden sidst er:

Som altid er der også nyheder fra udviklerne:

 • Vi siger velkommen til to nye udviklere, Dan McGee og Roman Kyrylych. Deres arbejde vil være at spotte pakkeopdateringer men vil desuden fortsætte med det arbejde de har i forvejen.
 • 3 udviklere (Aaron, Dale, og Jason) har fået flere rettigheder over udviklingen af Arch Linux for at øge hastigheden på udviklingen da man før skulle vente på godkendelse fra Judd før større ændringer blev igangsat.
 • Det tredje årlige udviklermøde sluttede d. 17-03-07. Der har været en større diskussion omkring fremtiden for Arch Linux. Mere information skulle komme senere.
 • Udviklingen af programmet pacbuild er gået i gang igen efter en længere pause. Pacbuild går ud på at brugerne kan få deres computer med i et netværk som laver pakker til Arch Linux. Fx kan udviklerne sende en kde pkgbuild ud til systemet hvor netværket så vil lave pakken og sende den tilbage.
 • Aaron arbejder på at lave et system hvor det er muligt at hoste Arch Linux relaterede projekter. Fx vil dette ret sikkert blive det centrale sted for alle de små projekter der udgør Arch Linux (fx devtools, pacbuild, pacman, archboot, archie, srcpac osv.).

Og lidt nyt fra forummet:

Nyeste fra mail listerne:

Og de største ændringer i pakkesystemet:

 • Python 2.5, DB 4.5, wxGTK 2.8 og PostgreSQL 8.2 i current/extra.
 • Nødvendige genopbygninger for at få de føromtalte pakker til at fungere optimalt.

Det var alt for denne gang. Husk at læse hele nyhedsbrevet som du kan finde på linket nedenunder.
Læs mere:

http://archlinux.org/static/newsletters/newsletter-2007-Mar-18.html

3 Comments - RSS feed til kommentarer i denne post

 1. Borelia - 20. marts 2007 - 21:12

  Nå, vi har da noget at glæde os til.

 2. Borelia - 21. marts 2007 - 17:40

  ps. slet og ban lige ham penis idioten.

 3. julemand101 - 21. marts 2007 - 20:00

  Sådan så har jeg ryddet op i nogle spam brugere. Utroligt at der kunne slippe en igennem alt det sikkerhed. Men hvis der er så få er det ikke et problem jeg gidder gøre noget ved.

  Gid der var et effektivt spam filter til PHPBB ligesom der er ved WordPress. I ligger ikke mærke til at der faktisk er blokeret pt. 129 spambeskeder på Archlinux.dk og tallet stiger hver dag.

  Hvis der skulle dukke spam op på forummet igen så kontakt mig direkte på mail: julemand101@gmail.com

Skriv en kommentar

Kopier venligst strengen VgT4no til nedenstående felt: