kernel26beyond 2.6.20 i testing

Som nogen nok allerede har observeret så er kernel26beyond 2.6.20 forsinket en del. Årsagen til ventetiden skal findes ved suspend2 som er et patchsæt der bliver brugt i beyond. Suspend2 er nemlig ikke udgivet til 2.6.20 endnu men kan kun hentes som en udviklingsudgave. Dog ser det nu ud til at iphitus (udvikleren af beyond) har valgt at lave beyond på udviklingsudgaven af suspend2 og vi må da håbe at det ikke påvirker kernens stabilitet.

Beyond kernen ligger nu i testing og der arbejdes på at kompilere diverse kernedrivere til den nye version af beyond (nvidia osv.). Når det er gjort vil kernel26beyond 2.6.20 forhåbentligt blive udgivet.

Læs mere:

http://bbs.archlinux.org/viewtopic.php?id=30950

Jeg vil komme med mere information omkring hvilke nyheder vi kan vente i den nye version når iphitus kommer med mere information.

Skriv en kommentar

Kopier venligst strengen XTfC0r til nedenstående felt: