Fjernelse af dansk wiki + andet nyt

Det er ved at være lang tid siden der sidst har været nyheder her på siden men jeg har desværre ret travlt med studierne og andre projekter (dog vil jeg være aktiv på forummet så ofte som muligt). Jeg har ikke set på wiki’en i lang tid og jeg kan se at den flittigt bliver benyttet af spambots. Eftersom ingen har skrevet til mig omkring dette problem vil jeg konkludere at ingen bruger denne wiki og derfor vil jeg nedlægge den indenfor de næste par dage (og derved spare en hel del plads på MySQL serveren). Vores danske fællesskab er desværre heller ikke stærkt nok til at kunne vedligeholde en wiki og uanset hvad så vil brugerne være bedre tjent med at tjekke den engelske version af wiki-artiklerne da de oftest er nyere og/eller indeholder langt mere information.

Og så lige en kort information. Jeg har på ingen måde glemt Archlinux.dk projektet men vil gerne indrømme at det er blevet forsømt en del. Det glæder mig dog at der stadig er folk der kan finde på at bruge forummet til at spørge om hjælp og stort set alle brugere er blevet hjulpet tilfredsstillende (oftest af mig selv). Archlinux.dk vil derfor ikke blive lukket ned foreløbigt. Jeg forventer derimod at se på opdatering af forummet så snart næste version af Fluxbb udkommer. Årsagen til at forummet stadig kører en gammel version af forummet er at jeg forventede at der ville komme danske oversættere på Fluxbb projektet uden min indvirkning. Men jeg må desværre konstatere at der intet er sket med oversættelse af forummet og lige nu venter man snart en ny stor udgivelse af Fluxbb med mange ændringer og det giver derfor ingen mening i mine øjne at begynde at oversætte på den nuværende version af forummet når den bliver forældet indenfor nogle måneder.

4 Comments - RSS feed til kommentarer i denne post

 1. nickoe - 28. september 2011 - 19:36

  Hmm, ja, okay. Det giver også mening ikke at bruge så meget energi på en dansk wiki, eftersom der ikke er så mange involverede, men med hensyn til at der ikke er nogen der har kontaktet dig, er, at du jo plejede at være på #archlinux.dk. Der har for meget lang tid siden, været snak om det, men der er åbenbart ikke nogen der har skrevet personligt til dig, eftersom man (i hvert fald jeg) nok regnede med at du ville dukke op på IRC.

 2. julemand101 - 28. september 2011 - 20:26

  Der er mange gode og dårlige undskyldninger (flest dårlige) til at jeg ikke har været ret meget online på IRC. Til mit forsvar vil jeg dog nævne at jeg i de seneste dage har været online i dagtimerne men det hjælper så ikke hvis det kun er om eftermiddagen folk har tiden til at være på IRC. Jeg skal forsøge at gøre det bedre for fremtiden (og tage mig sammen og installere IRC klienter på alle mine maskiner).

  En anden gang er alle dog velkommen til at skrive direkte til mig eller skrive på forummet hvis de har noget omkring Archlinux.dk siden. Jeg tjekker forummet flere gange dagligt og min mail bliver tjekket konstant det meste af dagen og jeg vil derfor kunne give et meget hurtigt svar.

  Omkring selve Wiki’en vil jeg fjerne den i denne weekend hvis alt går efter planen.

 3. Svante - 26. april 2012 - 08:38

  Jeg synes, det ville være synd at fjerne den danske wiki.
  Det er nu rart som ny bruger, at få det på dansk, selvom den findes på engelsk.
  Men hvis den ikke bliver opdateret, er det nok bedst at fjerne den.

 4. julemand101 - 26. april 2012 - 08:44

  Jeg har ikke fjernet den danske wiki. Jeg har fjernet den udgave af den danske wiki jeg selv hostede og linker nu til den danske udgave af wiki.archlinux.dk.

  Årsagen til jeg selv hostede en wiki var at der var snak om at de forskellige sprog skulle køre deres egen wiki-system for at undgå “støj” på den engelske. Dog blev den danske wiki stort set aldrig opdateret.

  Problemet er dog stadig at den udgave jeg linker til nu heller ikke opdateres og jeg oplever flere brugere der er kommet galt af sted fordi de har fuldt en komplet forældet guide. Derfor overvejer jeg at fjerne linket til den danske del og bare linke direkte til den engelske wiki.

  Hvis det viser sig at der begynder at ske aktivitet igen omkring den danske wiki vil jeg se på det igen. Men nu har jeg ventet 2 år og der er ikke sket noget som helst…

Skriv en kommentar

Kopier venligst strengen 3fAuYS til nedenstående felt: