Nyhedsbrev 04-03-2007

Jeg undskylder at der har været en lille forsinkelse på dette nyhedbrev men jeg håber i alle overlever 😉

De nyheder der har været siden sidste nyhedsbrev er følgende:

Denne gang er store nyheder fra udviklerne og den vigtigste er nok at pacman3 er udgivet i den første officelle rc udgave. Det er meget vigtigt at huske på at rc udgaver ikke betyder de er stabile og det er stadig for tidligt at erstatte pacman2 med pacman3. Men hvis nogen ønsker at være med på testholdet så kan de tilmelde sig på denne mailliste:

http://www.archlinux.org/mailman/listinfo/pacman-dev

I sidste nyhedsbrev skrev vi at pakkeudvikleren Woody Gilk (alias Shadowhand) var stoppet. Dette ser ud til at være et rygte som er blevet stærkt overdrevet og det lader til Shadowhand fortsætter.

Der er som altid også lidt information fra forummet vi skal have med i nyhedsbrevet så her kommer der en lille liste over nyttige indlæg som bør læses:

Og skal vi ikke også lige have maillisterne med 🙂

Og tilsidst en information omkring den største pakkeændring:

  • Kernel 2.6.20 i current

Det var alt for denne gang folkens. Som jeg tidligere har skrevet er jeg på studietur i næste uge så det er nok begrænset hvor mange nyheder der kommer. Jeg har “ansat” en vikar der vil prøve at komme med nyhederne. Han kalder sig loke og har fået tilladelse til at poste indlæg. Hvis andre ønsker at melde sig kan de gøre det på julemand101@gmail.com jeg skal bare have besked senest søndag.

Skriv en kommentar

Kopier venligst strengen hkedzh til nedenstående felt: