Opdatering til WordPress 2.1.2 og studietur

Det er ved at være irreterende alle de gange WordPress skal opdateres. Denne gang drejer det sig om et meget stort sikkerhedshul plus en del små rettelser hvor nogle af dem gør arbejde lidt nemmere for mig. Dem der har en WordPress blog bør STRAKS få den opdateret da det nok er et af de største huller til dato.

Ellers er der ikke de store nyheder fra Arch Linux samfundet og desværre må jeg sige at jeg ikke har tid til at holde siden opdateret med en bunke nyheder i denne uge da der er en del afleveringer der skal laves. I næste uge igen skal jeg så på studietur til London hvor jeg næppe kommer i nærheden af en computer.

Hvis nogen ønsker at der skal komme nyheder på Archlinux.dk mens jeg er væk skal jeg lige vide hvem der vil stå for opgaven i den lille uge. Personen vil få rettigheder til at skrive nyheder og intet andet (så dem der vil nedlægge siden kan godt glemme alt om det) 😉

Kontakt mig på julemand101@gmail.com

Skriv en kommentar

Kopier venligst strengen vgvPvz til nedenstående felt: