Opdatering af Archlinux.dk

Jeg har i de sidste par dage været igang med at rette en masse småting på siden for at skabe et bedre helhedsindtryk for brugerne af denne side. Ændringerne er:

  • Fuld validering af XHTML 1.1. Også når man bruger TIDY til at tjekke for fejl.
  • Ændring af RSS-feeds håndteringen så links nu passer. Der var før en fejl i scriptet så feeds uden link variabel bare linkede til Archlinux.dk.
  • Oversættelse af diverse småting. Jeg vil meget gerne have at vide hvis der er steder der stadig mangler at blive oversat da der hele tiden dukker nye ting op. Dog skulle langt de fleste ting være oversat nu.
  • IE7 kan se siden. Der var et indlæg på siden der havde sat nogle lidt for mystiske scripts ind der gjorde det umuligt at se siden via IE7 (sikkert også IE6). Dette har ikke været en særlig vigtig priotet men da det pågælne indlæg samtidig gjorde at siden ikke kunne valideres som XHTML 1.1 måtte det jo laves om. 🙂

Skriv en kommentar

Kopier venligst strengen H9dI2p til nedenstående felt: