Nyt Arch Linux online magasin (med løbende udgivelse)

Som nogen måske har opdaget så er det længe siden at der er kommet et Arch Linux nyhedsbrev. Begrundelsen er at forfatteren til dem har haft svært ved at skaffe materiale til at kunne lave en fast strøm af udgivelser og der har har været mange opråb på det officielle forum efter artikler. Eftersom der stadig ikke er kommet en fast mængde artikler har der været en diskussion om at lave et nyhedsbrev/magasin der følger udgivesesmønsteret fra Arch Linux.

Resultatet er blevet til at lave en slags blog hvor alle er velkommen til at poste nyheder og længere artikler hvor de alle bliver godkendt før de kommer op. Denne service er blevet døbt “Rolling Release” hvilket antyder den løbende opdatering af nyheder og ikke nogen faste udgivelser.

Målgruppen for denne tjeneste skulle gerne være alle typer af Arch Linux brugere og det kan anbefales at abonnere på deres RSS feed hvis er interesseret.

Magasinet findes på: http://rollingrelease.com/

Læs mere:
http://www.archlinux.org/news/the-new-arch-linux-ezine/

1 kommentar - RSS feed til kommentarer i denne post

  1. julemand101 - 27. september 2010 - 13:10

    Jeg vil lige tilføje at denne service minder ret meget http://planet.archlinux.org/ som er en samling af RSS feeds fra forskellige Arch Linux udviklers blogs blandt andet også http://rollingrelease.com/.

    Så hvis man synes det er spændende at følge med i forskellige projekter fra Arch Linux udviklerne kan det anbefales at abonnere på planet.archlinux.org i stedet. 🙂

Skriv en kommentar

Kopier venligst strengen ld0TsT til nedenstående felt: