Arch Linux 64 bit får multilib repository

VIGTIGT: Denne nyhed er kun for Arch Linux 64 bit brugere. 🙂

De Arch Linux 64 bit brugere der bruger flash, skype, wine eller andre programmer der kun findes i en 32 bit version har længe skulle installere en lang række lib32- og bin32- versioner af programmerne. Dette er der ikke lavet noget om på men i stedet for at rode alle de andre repo. op med disse pakker er der nu kommet et specielt multilib repo.

Formålet med det nye repo. er først og fremmest at rydde op i alle de 32-bit pakker der ligger i 64-bit repo. Dette gælder fx core, extra og community hvor der ikke længere vil forekomme specielle lib32- og bin32- pakker for 64 bit brugere. I stedet skal disse pakker findes i det nye repo. som tilføjes med følgende kodestump i bunden af /etc/pacman.conf

[multilib]
Include = /etc/pacman.d/mirrorlist

Læs mere:
http://www.archlinux.org/news/true-multilib-for-arch-linux-x86_64/

Skriv en kommentar

Kopier venligst strengen Z2iFSw til nedenstående felt: