Archlinux.dk – status

Så er det tid til endnu en status opdatering fra mig angående Archlinux.dk. Det er ikke nogen hemmelighed at mange skal til eksamen i den nærmeste fremtid og det samme gælder for mig. Derfor vil antallet af nyheder være stort set lig nul indtil 01-07-10 hvor jeg er færdig med alle prøverne for denne omgang.

Til dem der ikke har observeret det så skiftede Archlinux.dk server natten til mandag og bliver nu hostet hos hostingfirmaet Exaweb der har overtaget alle aftaler fra vores tidligere host viZion. Jeg har haft snakket med Exaweb og aftalen omkring sponsorat er stadig gældende så Exaweb betaler for hostningen af Archlinux.dk (stor tak til dem). Selve flytningen foregik uden større problemer og det er ikke lige lykkedes mig at spotte nogen problemer indtil videre. Hvis nogen finder fejl er de velkommen til at smide en kommentar til denne nyhed.

Planerne for Archlinux.dk er i øjeblikket at se på de ting der skal rettes som fx en opdatering af forummet hvor nyeste version af PunBB bliver lagt ind. Dette er en større opdatering eftersom temaerne ikke er kompatible mellem de to versioner. Derfor har jeg ventet indtil at archlinux.org skiftede tema hvilket de nu har gjort og derfor skal der alligevel ske en større opdatering for at få temaet på plads på siden. Jeg holder stadig på at Archlinux.dk vil benytte samme tema som archlinux.org. Hvis nogen har et konkret forslag til et design modtager jeg meget gerne forslag og se på dem. Jeg begynder først på arbejdet efter eksamen så der er god tid til at komme med forslag.

Resten af planerne er ikke helt på plads endnu men der kommer mere når jeg så småt kommer igang med vedligeholdelsen af siden. Jeg modtager gerne forslag til nye funktioner til siden. Ellers må jeg selv finde på diverse ting og sager. 🙂

Skriv en kommentar

Kopier venligst strengen OSRVbC til nedenstående felt: