Sørgelige nyheder fra Chakra

Det er med stor sorg, at vi skal indberette et enormt tab for Linux-verdenen. Om morgenen d. 23., gik Jan Mette (funkyou) bort af endnu ukendte årsager. Jan var en stor bidrager til det Arch Linux community vi kender; han skabte KDEMod og var et ledende medlem i Chakra teamet. Vores dybeste medfølelse går til hans familie, venner samt Chakra teamet.

Det hele skete omkring kl. 5:20. Daniela, hans nuværende kæreste, vågnede idet at Jan lå i voldsomme kramper. Først troede hun at han havde et mareridt, og hun forsøgte forgæves at vække ham. Hun indså at det ikke var et mareridt han havde, og da kramperne ophørte, lagde hun ham i aflåst sideleje, og ringede efter hjælp. Da ambulanceredderne ankom, fortalte de hende at det blot var et krampeanfald, men i dette øjeblik gik han bort.

De forsøgte forgæves at genoplive ham i tre kvarter, samt i en halv time på hospitalet, men han vågnede aldrig igen. Der var ingen reaktion fra kroppen mere.

Mandag ville der blive foretaget en obduktion i Erlangen, da der umiddelbart ikke er nogen forklaringer på hvad der har forårsaget hændelsen.

Kilder:

http://www.archlinux.org/news/497/

http://chakra-project.org/news/index.php?/archives/54-Sad-news-we-lost-one-of-our-own.html

Skriv en kommentar

Kopier venligst strengen cVNQjP til nedenstående felt: