CUPS 1.4 i extra

CUPS er blevet opdateret til version 1.4.x serien og dette indebærer blandt andet en masse nyheder. Opdateringen kommer dog også med en ny syntax for konfigurationfiler og det anbefales derfor at begynde på en frisk cupsd.conf fil. En god ide er at tage en kopi af konfigurationfilen /etc/cups/cupsd.conf.default og arbejde videre med denne kopi.

Til dem som har USB-printer er det nødvendigt at deaktivere modulet usblp før printeren vil virke. For at deaktivere modulet skal der indsættes !usblp under MODULES i /etc/rc.conf så der kommer til at stå følgende (vær opmærksom på at det kan være du allerede har nogle moduler til at stå under MODULES og de klart nok ikke skal fjernes):

MODULES=(!usblp)

Læs mere:

http://www.archlinux.org/news/469/

Skriv en kommentar

Kopier venligst strengen Fahjko til nedenstående felt: