Dansk oversættelse af aur.archlinux.org

I den seneste tid har der været arbejdet på at få lavet en oversættelse af aur.archlinux.org eftersom de andre nordiske lande også er gået i gang med dette projekt. Jeg beklager at det ikke har været meldt ud før nu men det er noget nemmere at foretage sådan en oversættelse med et lille hold og jeg har desuden haft travlt. Oversættelsen blev lavet på nogle dage af julemand101 (mig) og derefter sendt ud til forskellige brugere af Archlinux.dk. Jeg vil gerne endnu engang sige mange tusind tak fordi i fik lavet rettelser så hurtigt og uden disse ville oversættelsen nok have set noget ringere ud 🙂

Oversættelse er sendt ind og der er i dag kommet en bekræftelse på at udviklerne af aur.archlinux.org har modtaget den. Det er endnu ikke helt præcist hvornår oversættelsen kommer med ind på aur.archlinux.org men lad os håbe der ikke går for lang tid.

Når oversættelsen engang kommer op på aur.archlinux.org vil der nok være en del små fejl hist og her. Hvis vi skal gøre kvaliteten af oversættelsen bedre er det derfor nødvendigt at disse små fejl bliver rapporteret. Fejlene kan rapporteres direkte til mig per mail (julemand101@gmail.com) eller via forum.archlinux.dk.

Jeg håber at de danske Arch Linux brugere vil tage godt imod dette tiltag. Til dem som godt ville have været med til oversættelsen kan jeg trøste med at der nok snart kommer en nyhed omkring oversættelsen af Pacman hvor der vil være mulighed for at melde sig. Årsagen er at jeg selv ikke har tid til den slags og jeg må indrømme at jeg faktisk er ret elendig til oversættelser (især hvis der ikke skal være fejl). Derfor vil det nok være mig der står for koordineringen af pacman oversættelsen mens andre vil oversætte programmet. Hvis du allerede synes det lyder spændende så kontant mig per mail (den kommer lige igen): julemand101@gmail.com, via forummet eller skriv en kommentar til denne nyhed. Skriv gerne om i har tidligere erfaringer med oversættelser og gode ideer til hvordan vi får lavet det på den mest optimale måde.

Skriv en kommentar

Kopier venligst strengen FAhjL9 til nedenstående felt: