RSS til Archlinux.dk

Jeg har tilføjet RSS-feeds til Archlinux.dk så det nu er muligt at tjekke:

 • Pakkeopdateringer til Arch Linux
 • Nyheder fra Archlinux.org
 • Pakkeopdateringer fra AUR

Jeg har valgt at gøre det da det nu er muligt at få et godt overblik over nyhederne ved at besøge Archlinux.dk. Årsagen til dette ikke er lavet før var at jeg ganske enkelt ikke kunne finde et plugin der gjorde det som jeg ville have det. Men nu har jeg fundet SideRSS der løser opgaven til fulde.

2 Comments - RSS feed til kommentarer i denne post

 1. Borelia - 7. februar 2007 - 22:32

  Det ser godt ud.

 2. julemand101 - 7. februar 2007 - 22:34

  Skulle det også gerne. Blev ligesom lidt træt af at besøge X antal hjemmeside hele tiden for at tjekke nyheder 🙂

  Desuden skal det ske noget udvikling på Archlinux.dk nu. Der skal ikke gå dage mellem der sker noget nyt.

· TrackBack URL

Skriv en kommentar

Kopier venligst strengen NZYTOc til nedenstående felt: