Problemer med seneste TeXLive opdatering

Ved den seneste opdatering af TeXLive pakkerne blev der rettet op på en fejl ved pakken texlive-bin. Fejlen består i at texlive-bin oprettede alle symlinks som TeXLivexe skal bruge men dette betyder så at mange af disse symlinks ikke peger på noget (eftersom disse data først kommer når man efterfølgende installeret tilføjelser til TeXLive). Fejlen er altså rettet nu hvor disse symlinks ikke længere oprettes af texlive-bin men i stedet oprettes af de pakker der faktisk kræver disse symlinks. Dette gælder pakkerne:

texlive-htmlxml
texlive-langgreek
texlive-langextra
texlive-pictures
texlive-pstricks
texlive-science

Under opdateringen er der dog en mindre fejl der gør at der opstår en konflikt i nogle af filerne. Dette løses ved at opdatere (kun de pakker der skaber problemer) med pacman -Suf pakkenavn. Man bør aldrig bruge -f parameteren (force) til at opdatere hele systemet da det vil kunne overskrive vigtige konfigurationfiler. De pakker der forventes af have konflikten er texlive-bin og texlive-langgreek.

Link til fejlrapport:

http://bugs.archlinux.org/task/16037

Læs mere:

http://www.archlinux.org/news/463/

Skriv en kommentar

Kopier venligst strengen hmPvMt til nedenstående felt: