Xorg-server 1.6.0 er flyttet til extra

Efter en længere periode inde i testing er Xorg-server 1.6.0 nu endelig klar til de Arch brugere der ikke kører testing. Ud over Xorg-server vil der også komme nye versioner af alle drivere så de er kompatibel med den nye Xorg. Med den nye Xorg kommer der understøttelse for DRI2 og KMS som indtil videre kun er understøttet i de nye Intel drivere. Det er planende at de andre drivere for understøttelse for disse teknologier. Hvis man ønsker at læse noget omkring KMS kan dette gøres her:

http://kernelnewbies.org/Linux_2_6_29#head-e1bab8dc862e3b477cc38d87e8ddc779a66509d1

Ved opdateringen af Xorg er der også kommet en ny driver ved navn xf86-video-intel-legacy. Dette er en opdateret version af de ældre drivere og bør kun bruges hvis man har problemer med den nye Intel driver. Dem der fortsat benytter xorg-server 1.4.2 bør også opdatere til denne nye intel-legacy driver og dermed ersatte intel og i810 driverne.

Læs mere:

http://www.archlinux.org/news/443/

Skriv en kommentar

Kopier venligst strengen A4M06c til nedenstående felt: