Bug Day – Lørdag d. 21. marts 2009

Lørdag d. 21 marts vil der blive afholdt “store oprydningsdag” på især bugs.archlinux.org. Hele dagen vil udviklererne forsøge at rette alle de fejl som er blevet rapporteret og fjerne de rapporter som er blevet forældet. Formålet er at rydde godt og grundigt op i den stadig stigende bunke af fejlrapporter og derved gøre det hele lidt mere overskueligt samt give brugerne en bedre service.

Udviklerne har udarbejdet en meget grov TODO liste over det der skal laves. Listen kan ses her: http://wiki.archlinux.org/index.php/Bug_Day_TODO

Hvis du har en bug du føler der mangler at blive rettet er der derfor en rigtig god mulighed for at gøre det d. 21. marts. Dette kan gøres ved at gå ind i IRC kanalen #archlinux-bugs på irc.freenode.net på dagen. Da udviklerne er placeret rundt i hele verden skulle der være en god mulighed for at der er mindst en der er til stede når du har tid.

Læs mere:

http://www.archlinux.org/news/438/

Skriv en kommentar

Kopier venligst strengen lunAZq til nedenstående felt: