archlinux-2009.02-ftp-i686.img opdateret

Hvis man forsøgte at installere Arch Linux via USB med image filen “archlinux-2009.02-ftp-i686.img” ville man opdage at filen var ødelagt. Der er nu lagt en ny version op med navnet “archlinux-2009.02-2-ftp-i686.img” og alle der skulle have hentet den forrige version bør slette denne og hente den nye. Eftersom Arch Linux 2009.02 kunne hentes ved brug af en samlet torrent der indeholdte alle filer samlet er det nu nødvendigt at hente et nyt sæt torrents. Men for at undgå denne slags episoder igen er man gået tilbage til at hver torrent kun indeholder en iso/img fil. Alle dem der share den gamle torrent bør stoppe øjeblikkeligt og gå over til de nye torrent filer.

Læs mere:

http://www.archlinux.org/news/435/

Skriv en kommentar

Kopier venligst strengen BhZSvS til nedenstående felt: