Opdateringsproblemer ved klibc

Klibc er blevet opdateret og denne gang er det nødvendigt at brugeren selv gør noget inden opgraderingen finder sted da der ellers kommer en række konflikter der ender med at opgraderingen bliver stoppet. Det drejer sig om et enkelt symbolsk link der skal fjernes hvilket kan gøres via terminalen med følgende kommando (vigtigt det gøres med root-rettigheder):

rm /usr/lib/klibc/include/asm

Læs mere:

http://archlinux.org/news/411/

4 Comments - RSS feed til kommentarer i denne post

 1. Borelia - 24. oktober 2008 - 18:36

  rm /usr/lib/klibc/include/asm

  Er det ikke et katalog?

 2. julemand101 - 24. oktober 2008 - 18:46

  Som der står er det et symbolsk link der peger på en mappe.

 3. Borelia - 24. oktober 2008 - 19:43

  ja og så kan rm vel ikke flytte den.

 4. julemand101 - 24. oktober 2008 - 22:06

  Problemet er at det symbolske link skaber konflikt med pacman når den skal opdatere pakken. Derfor er det også at du ikke bruger rm -r men derimod kun rm da du sletter et enkelt link og ikke selve filerne.

  Der står en hel del om problemet rundt omkring og jeg kan ikke huske alle detaljer men du skal SLETTE det symbolske link og ikke noget med at flytte eller noget andet. Pacman skal nok sørge for at de rigtige filer kommer ind de rigtige steder.

Skriv en kommentar

Kopier venligst strengen 3OcprX til nedenstående felt: