Lidt mere omkring Xfce 4.4.0

Arch Linux har officelt meddelt at den nye Xfce nu er på serverne. Desuden bliver der sagt at temaet i den nye Xfce vil være det samme som i den gamle da udvikleren ikke har haft tid til at gøre noget ved det. Muligvis vil der blive gjort noget ved det i de næste par uger.

Hvis man er utilfreds med temaet kan man prøve at finde et på følgende link og bruge det:

http://bbs.archlinux.org/viewtopic.php?t=25592

Desuden er følgende pakker blevet fjernet fra Arch Linux da de er erstattet af andre eller ikke bliver brugt længere:

 • xffm
 • xfcalendar
 • xfce4-cpu-freq-plugin
 • xfce4-iconbox
 • xfce4-minicmd-plugin
 • xfce4-systray
 • xfce4-taskbar-plugin
 • xfce4-toys
 • xfce4-trigger-launcher
 • xfce4-windowlist-plugin

Læs mere:

http://archlinux.org/news/284/

4 Comments - RSS feed til kommentarer i denne post

 1. Borelia - 25. januar 2007 - 11:58

  Hejza,
  Jeg tror jeg venter et par uger endnu, til det nye kommer med. Ville det ikke kunne lade sige gøre, at lave en lille howto omkring xfce4?
  1. Hvor man finder wallpaper i xfce4 – hvordan man hurtigt skifter.
  2. Hvordan man skifter icons- til programmer?
  3. Lidt om hvor de forskellige ting ligger – ved godt der findes en video et sted, men kan ikke lige finde den.
  Har vi ikke en xfce4 bruger på archlinux.dk?
  Jeg kunne f.eks. godt tænke mig at bruge den, hvis den blev lige så let at finde rundt i som f.eks. KDE.
  Den bruger jo næsten ingen ram – 25-30 eller sådan noget.

 2. julemand101 - 25. januar 2007 - 13:44

  Har du overhoved prøvet Xfce inden du skriver de spørgsmål? Det er meget nemt og de spørgsmål du kommer med kan du meget nemt selv finde ud af. Desuden vil der kun komme en guide omkring Xfce hvis nogen ønsker at skrive sådan en. Jeg ser ikke selv nogen grund til det da det er easy way.

  Xfce bruger i dag ca. lige så meget ram som kde og gnome så forskel i hastighed er der ikke (især nu hvor kde og gnome har optimeret en del).

  Xfce er nemt nok men du har ikke alle funktionerne som KDE fx har.

 3. Borelia - 26. januar 2007 - 12:01

  Den ser ellers godt nok ud, men jo mere jeg kigger på den minder den mig om gnome. Hvis jeg skulle bruge den fast, ville jeg sætte pris på en nem måde at skifte alle iconer, de er for grimme, efter en ca. 25 min. ihærdig søgen har jeg ikke fundet det, sådan noget tager under 2 min. at finde i KDE. At den bruger næsten det samme i ram, er nådestøddet – så er der simpelthen ikke nogen grund til at bruge xfce4. Den er ikke hurtigere, den er sværere at lave om på, den bruger samme ram, den er sværere at få til at starte op automatisk – ja jeg kan ikke lige finde grunden —den er ellers ok, har lavet en del om på den, men sådan noget som iconer, burde kun være et klik væk.
  Nej jeg skal fin-tænke, hvis jeg skal bruge den fast på en disk. Havde den brugt meget mindre ram og var hurtig, havde den haft en chance.

 4. julemand101 - 26. januar 2007 - 15:38

  Hvorfor bruge KDE i stedet for Gnome? Alle har hver sin smag.

  Jeg er heller ikke sikker på det med ramforbruget men det er altså bare ikke et særlig godt grundlag for at bruge en bestemt desktop. Så ville ren X jo være endnu bedre 😉

  Altså om den er hurtig er jo din egen vurdering da jeg ikke selv har prøvet den. Jeg ved bare hvordan SVN udgaverne var men det ser ud til de har lavet meget om.

  Måske tjekker jeg det i weekenden.

· TrackBack URL

Skriv en kommentar

Kopier venligst strengen FMskeG til nedenstående felt: