Nyhedsbrev 01-07-2008

Der er udkommet et nyt nyhedsbrev som endnu engang beskriver de seneste nyheder fra Archlinux.org samt mere generelle Linux nyheder. En af de mere interessante artikler i nyhedsbrevet er hvordan man optager en film af ens 3D spil. Der bliver her gennemgået hvordan man installere det meget praktiske værktøj, yaourt, som bruges til blandt andet at installere ting fra AUR uden at skulle tænke på at hente PKGBUILD, makepkg samt pacman -U.

Af nyheder fra udviklerne kan det siges at der arbejdes på KDE 4.1 pakkerne i øjeblikket hvor der bruges den nyeste beta som test. Alt tyder derfor på at vi nok skal få KDE 4.1 at se på de officielle servere denne gang men det vides endnu ikke om KDE 3.x stadig vil blive i pakkesystemet hvis det viser sig at KDE 4.1 er for ustabilt.

Nyhedsbrevet indeholder selvfølgelig langt flere emner som kan læses ved at følge nederste link i denne nyhed.

Læs mere:

http://archlinux.org/news/400/

http://archlinux.org/static/newsletters/newsletter-2008-Jul-07.html

Skriv en kommentar

Kopier venligst strengen abvGVA til nedenstående felt: