Ny struktur på forummet

Som nogen brugere allerede har lagt mærke til så er der sket en mindre renovering af forummet på forum.archlinux.dk. Begrundelsen for dette valg er den manglende aktivitet på forummet som på ingen måde kan retfærdiggøre mængden af forumkategorier. Derfor har jeg i samarbejde med brugeren heavenquake fået lavet en anden struktur hvor det vigtigste krav har været at skære ned på mængden af forumkategorier. Som det kan ses så er der ikke længere specifikke grupper inden for pakkeproblemer, spilproblemer, kerneproblemer osv. I stedet er der kommet 3 grupper med navnene System-problemer, Generelle spørgsmål og Tips & Tricks.

Det kan for nogen brugere godt virke som en forringelse forummet men jeg mener at når der i gennemsnit kun kommer 1 indlæg hver anden dag så kan vi godt holde styr på de forskellige tråde. Samtidig skulle forummet også gerne blive mere overskueligt så man ikke skal bruge en masse tid på at finde frem til den rigtige kategori.

Jeg har for nemhedens skyld smidt alle problemer ned i System-problemer selvom der nok er en del der bør ligge i Generelle spørgsmål. Måske vil der flyttes på emnerne med tiden men ellers håber jeg brugerne kan se igennem fingrene med det rod der lige pt. er.

Sidst vil jeg meget gerne høre fra alle brugerne om de tjekker nyhederne via forummet under Nyheds kategorien eller om de tjekker dem på Archlinux.dk (eller bare RSS Feeds). Årsagen er jeg ikke vil lave noget arbejde som måske alligevel ikke bliver benyttet (tager nogle minutter at kopiere nyhederne over til forummet). Alternativt kan jeg lave en løsning hvor man kan se de nyeste forumtråde på Archlinux.dk forsiden og derved spare brugerne for at skulle tjekke 2 sider. Skriv en kommentar om jeres holdning til dette eller jeres holdning bare generelt til denne nye forumstruktur.

5 Comments - RSS feed til kommentarer i denne post

 1. loke - 20. juni 2008 - 23:45

  Er da meget overskueligt.. works for me.

 2. Borelia - 23. juni 2008 - 21:59

  Det er bare i orden herfra.

 3. HT - 1. juli 2008 - 00:40

  Lyde fint !
  jeg stemmer for “rss” metoden så han man alle nyheder liggende i db’en 🙂
  jeg har problemer med at “registere” mig på forum, det lade til at den tro jeg er en “bot” – jeg har prøvet med fors.”browser”

 4. julemand101 - 1. juli 2008 - 19:35

  Årsagen er at jeg mangler at ændre lidt i koden så den er lige i øjeblikket ret følsom. Svaret er:

  Dette er et Arch Linux forum. Hvilken Linux distribution er dette forum til?
  Arch Linux

  Husk at det skal være med store bogstaver OG delt. Derefter skal du selvfølgelig vælge nej til om du er en bot.

 5. HT - 2. juli 2008 - 13:16

  Hæ hæ nu køre det ……
  endnu en registrandt …. 🙂

Skriv en kommentar

Kopier venligst strengen 6lQo6M til nedenstående felt: