Oprydning i AUR

Det er tid til lidt forårsrengøring i AUR eftersom der er ved at være temmelig mange pakker der er meget gamle og heller ikke bliver vedligeholdt længere. Desuden er der også mange pakker der løser problemer som var før i tiden men som nu er tilføjet til de officielle pakker og disse ligger også blot og roder i AUR.

De pakker der skal findes i denne omgang er fx:

  • Pakker som senere er blevet omdøbt eller erstattet (fx Gaim hedder nu Pidgin)
  • Gamle og ikke vedligeholdte udviklingspakker (pakker der benytter fx cvs/svn som source)

Hvis det lykkes at finde nogle gamle pakker der bør fjernes så skriv dem på nedrestående wiki-side som om nogle uger vil blive gennemgået af udviklernes som derefter tjekker efter om pakken virkelig bør fjernes.:

http://wiki.archlinux.org/index.php/AUR_CleanUp_Day

Da siden er en wiki er det selvfølgelig muligt at fjerne pakker som andre har tilføjet. Gør dog ikke dette men skriv i stedet en kommentar på siden hvorfor pakken ikke bør fjernes. Udviklerne ønsker ikke at fjerne pakker der stadig er brugbare så de vil meget gerne modtage disse kommentarer.

Læs mere:

http://archlinux.org/news/393/

Skriv en kommentar

Kopier venligst strengen UURJKt til nedenstående felt: