Database genoprettet

Under opdateringen til WordPress 2.5 blev databasen smadret ved en dårlig konvertering til UTF-8. Dette betød at forummet ikke længere virkede optimalt og alle indlæg der indeholdt danske bogstaver blev smadret med datafejl der ikke kunne rettes op.

Efter henvendelse til host er det lykkedes at få gendannet databasen som den så ud d. 6. april. Det lyder måske som langtid siden men endelig er det en fordel at der ikke er så meget aktivitet på forummet. Eneste ændring har været 2 indlæg og disse er kommet ind igen ved manuel tilføjelse.

Jeg gentager lige at fejlen med databasen er min fejl sammen med et dårligt script som valgte at konvertere hele databasen og ikke kun de tabeller med wp_ som præfix. Altså er det ikke WordPress der har skylden.

Efter opdateringen har jeg noteret mig at flere af de forskellige plugins ikke har virket som de skulle. Dette gælder især dem der kræver WordPress API key som spamfilter og stats. Da jeg i forvejen kører flere spamfiltre skulle det ikke være noget problem og efter en gennemgang af siden ser det ikke ud til der er sluppet noget igennem. Problemet er løst fra host side og var blot en DNS fejl der opstod under flytningen til ny server som tidligere har været annonceret her på siden.

Læs følgende hvis du ikke har fulgt med fra start:

http://www.archlinux.dk/?p=206 – WordPress 2.5 Problemer

http://www.archlinux.dk/?p=204 – Endnu en planlagt nedetid

http://www.archlinux.dk/?p=203 – Planlagt nedetid

Skriv en kommentar

Kopier venligst strengen FoHYYM til nedenstående felt: