Nyhedsbrev 03-04-2008

Selvom det er ved at være noget tid siden så er der dukket et nyt nyhedsbrev op hvor der bliver beskrevet de seneste ændringer ved Arch Linux. Denne gang er der allerførst en beskrivelse af selve nyhedsbrevets udvikling og hvad fremtiden byder på dette:

  • Nyhedsbrevet vil for fremtiden udkomme hver måned frem for det system der kører nu hvor der blot dukker et nyhedsbrev op når der lige er stemning for det. Dette medvirker en bedre koordinering med hensyn til nyheder og der strammes op med hensyn til deadlines.
  • Det skal være muligt for alm. brugere at bidrage med artikler der så bliver tilføjet til nyhedsbrevet. Herved skulle der gerne være lukket op for at brugerne selv bestemmer noget af indholdet i nyhedsbrevet.

Og med hensyn til sidste punkt er der en historie med i dette nyhedsbrev omkring de “gamle” dage før wiki.archlinux.org. En god lille artiklen omkring hvordan Arch Linux fik deres wiki system og alt den dokumentation der senere dukkede op.

Som ved de sidste nyhedsbreve er der også denne gang et interview med en af udviklerne som denne gang er Dan McGee. Spørgsmålene er ca. de samme men god læsning hvis man gerne vil vide hvordan det er at udvikle Arch Linux.

Læs hele nyhedsbrevet her:

http://archlinux.org/static/newsletters/newsletter-2008-Apr-03.html

Skriv en kommentar

Kopier venligst strengen Sjj53F til nedenstående felt: