Endnu en planlagt nedetid

Som overskiften fortæller så er der igen planlagt en nedetid med hensyn til hele Archlinux.dk samt de andre service der er for siden. Denne gang er det Onsdag den 9. april kl 21.00. Igen er det hosten der har nogle opdateringer de skal have lavet. Følgende er sendt fra hosten:

Kære Kunde,
I går torsdag havde vi som annonceret planlagt at udvide vores server kapacitet. Selve udvidelsen gik udemærket, og forløb uden nogen problemer. Vi mangler dog at flytte enkelte services til vores nye fysiske server, og vi har derfor planlagt en ny nedetid.
Onsdag den 9. april kl 21.00 vil vi starte flytnigen, og vi forventer at være færdig i løbet af et par timer – igen med forudsætning for at der ingen problemer opstår!
Med Venlig Hilsen ViZion I/S

Skriv en kommentar

Kopier venligst strengen wcRUDs til nedenstående felt: