Aprilsnar: Archlinux.org er blevet tysk

Archlinux.org Aprilsnar 2008
Dette års Aprilsnar på Archlinux.org handlede om at flertallet af Arch Linux brugerne er tyskere og derfor blev teksten på siden ændret fra engelsk til tysk. Til dem der ikke nåede at se siden kan et skærmbillede ses her i nyheden.

Sidste års Aprilsnar var nyheden om at Arch Linux skiftede navn til Ark Linux mens man på Ark Linux website kunne læse at de ændrede navn til Arch Linux. Begrundelsen skulle være at man på den måde kunne undgå alt den forvirring der opstår når brugerne ikke kan kende forskel mellem de to Linux distributioner.

2 Comments - RSS feed til kommentarer i denne post

  1. Cave - 1. april 2008 - 18:58

    Synes klart, det er en af mest kreative aprilsnar sammen med newz.dk og deres paint-amok. Utroligt at så mange på arch’s forum ikke fattede pointen, men det gør det trods alt endnu sjovere.

  2. julemand101 - 1. april 2008 - 21:04

    Yep kan også godt lide den på Newz.dk som virkelig har gjort deres arbejde godt. Håber næsten de vil fortsætte med deres kreative tegninger da de giver nyhederne en noget sjovere vinkel 🙂

    Jeg spiller selv Guild Wars som er et online rollespil og her var der også en ret kreativ aprilsnar hvor en del spillere blev temmelig frustreret. Kort sagt blev alle spillerne til Stickmen:
    http://wiki.guildwars.com/wiki/April_Fools%27_Day_2008

Skriv en kommentar

Kopier venligst strengen JGQ5ps til nedenstående felt: