Testing: Advarsel omkring opdatering af dbus

Den nye version af dbus vil meget sandsynligt medfører flere alvorlige problemer ved systemet. Pakken forventens at ankomme inden for nogle dage og derfor bliver der også meldt ud i god tid så alle forstår hvilke konsekvenser der evt. vil opstå.

Selve pakken indeholder ikke noget specielt alvorligt men under installationen vil dbus-deamon gå ned og dette betyder at alle de programmer der benytter sig af dbus også vil gå ned eller opføre sig meget mærkeligt.

Derfor anbefales det at man gemmer alt sit arbejde og lukker Xorg ned inden man opdatere dbus pakken. Begrundelsen for xorg er at den nye xorg-server i testing netop vil lukkes ned når dbus bliver lukket ned.

Denne advarsel gælder kun testing brugere og man kan altid diskuttere om det er rimeligt at disse brugere bød advares om denne slags fejl da de i forvejen har solgt deres Arch Linux installation til djævelen.

Læs mere:

http://archlinux.org/news/385/

Skriv en kommentar

Kopier venligst strengen ZzypFK til nedenstående felt: