Forum opdateret

forum.archlinux.dk er blevet opdateret til PunBB efter en længere testperiode på vores testdomæne. Alle indlæg fra det gamle forum er blevet flyttet over til det nye uden problemer og det samme gælder alle brugerkonti. Sammen med opdateringen er designet nu ændret så det ligner det på det officielle Arch Linux forum. Begrundelsen for dette er primært mindre vedligeholdelse og mere overskuelighed.

PunBB er det samme forum system som archlinux.org benytter og den største fordel i forhold det PhpBB er hastigheden og opbygningen. PunBB er opbygget mere enkelt hvilket giver en betydelig hastighedsforskel og mindre load på serveren.

Selvom de fleste konverteringsfejl er rettet kan der stadig forekomme fejl og mangler. Hvis sådanne bliver fundet bedes de meldes til Admin: julemand101@gmail.com

1 kommentar - RSS feed til kommentarer i denne post

  1. Cave - 8. marts 2008 - 23:09

    Godt arbejde!

Skriv en kommentar

Kopier venligst strengen OrOeJg til nedenstående felt: