Archlinux.dk opdateret

Efter flere ugers udvikling er det endelig lykkes at konvertere designet fra Archlinux.org over til et tema som WordPress er villig til at tage uden at lave alt for meget brok. Jeg undskylder mange gange men jeg har aldrig lavet den slags før og det har taget tid at sætte sig ind i tingene 🙂

Som de fleste nok hurtigt opdager så er temaet magen til det på Archlinux.org. Dette er gjort fordi det gør det nemmere at holde designet up2date på længere sigt. Hvis der er nogen der synes det er dumt at efterligne andre er jeg helt enig og jeg tager meget gerne imod forslags til alternative forslag til design. Indtil da vil Archlinux.dk følge designet på Archlinux.org.

Forummet er desuden også under udvikling hvor der arbejdes på at skifte til punBB og hvor designet ligeledes passer sammen med bbs.archlinux.org. Dette kommer nok til at tage lidt tid endnu før det er helt færdigt.
Hvis der er fejl på siden eller små irreterende detaljer så kontakt mig venligst per mail: julemand101@gmail.com da jeg meget gerne vil rette op disse ting.

3 Comments - RSS feed til kommentarer i denne post

 1. jan-portugal - 1. februar 2008 - 23:37

  Et øjeblik troede jeg, at jeg havde klikket forkert, da jeg har archlinux.dk og archlinux.org lige over hinanden i bogmærkerne.

  Det er ganske udmærket – simpelt og letvægt 🙂

 2. Renè Sørensen - 5. februar 2008 - 00:45

  Et meget godt initiativ! Et rart, velkendt design – ser frem til forummet i samme stil 🙂

 3. julemand101 - 5. februar 2008 - 00:58

  Status for forummet er:
  *Spam blokering er blevet lavet.
  *Konvertering af data er lavet.
  *Design er sat op men mangler lidt detaljer.
  *Nogle brugere er ved at teste det nye forum.

  Desuden skal vi have ryddet op i antallet af emner da der ganske enkelt ikke er aktivitet nok til at opfylde så mange emner. Dette vil blive diskutteret i IRC kanalen inden flytningen af forummet.

  En ting er helt sikkert. PunBB er meget hurtigere end det gamle phpBB forum 🙂

Skriv en kommentar

Kopier venligst strengen v2DnIV til nedenstående felt: