Pakker flyttet til unsupported

Der er blevet lavet en større oprydning af pakkerne i community for at undgå unødvendig arbejde med at supporte pakker der ikke bliver benyttet. Dette betyder også der bliver mere plads til andre pakker fra unsupported. Listen over pakker der er blevet flyttet er:

aoeui asterisk awesfx basilisk bitterbpp byzanz childsplay childsplay-plugins codeblocks cowbell cupsddk dejagnu dellfand doxygenfilter fvwm-themes-devel gtk2hs gtubeclock haskell-binary hwinfo kdedecor-crystalgl kdenlive-svn kima kio-sysinfo klogoturtle libggi libggimisc libgii libgiigic linuxdcpp-ru lirc-xmms-plugin man2texi microdc2 mowitz php-gtk2 pyglet qdevelop qsa rafkill rapidsvn rb_libtorrent sdcv siag-office sidplay slurm tweak uucp winki yakuake-split zaptel zsh-lovers

Hvis nogen ønsker at overtage styringen af en af disse pakker kan dette frit lade sig gøre på aur.archlinux.org.

Læs mere:

http://bbs.archlinux.org/viewtopic.php?id=43043

Skriv en kommentar

Kopier venligst strengen YJdZti til nedenstående felt: