Nyhedsbrev 21-01-2007

Velkommen til endnu et nyhedsbrev med spændende nyheder fra udviklerne. Som der før er omtalt her på siden så har Archlinux.org fået en omgang ny maling og et nyt logo i anledningen af lederskiftet. For at skabe en større lighed mellem Archlinux.dk og Archlinux.org er det planen at Archlinux.dk skiftet over til det officielle design i løbet af noget tid. Selve koden skulle være på plads nu så det eneste der mangler er lidt testing og diverse små rettelser. Årsagen til det tager så lang tid er primært at designet på Archlinux.org ikke ligefrem er skabt til WordPress så der har været en del konverteringsvanskeligheder men som sagt er der kommet styr på det hele nu.

Til dem der længde har stået og manglet den sidste nyt version af QT er pakken qt netop blevet opdateret til seneste version (4.3.3) mens der samtidig er lavet en qt3 pakke til de programmer der fortsat benytter dette bibliotek.

En af de helt store nyheder i dette nyhedsbrev er rygterne om en Arch Linux stable udgivelse som der i øjeblikket arbejdes på blandt nogle uofficielle udviklere. Planen bliver noget i retningen af årlige stabile release som kun vil blive sikkerhedsopdateret. Meningen er at det skal være helt ufarligt at lave et automatisk opdateringsscript. En længde beskrivelse af hele dette projekt kan findes på dets wiki side:

http://wiki.archlinux.org/index.php/Arch_Linux_Stable

I det officielle finder vi desuden resten af det længere interview af den tidligere leder og skaber af Arch Linux, Judd Vinet.

Læs mere:

http://archlinux.org/static/newsletters/newsletter-2008-Jan-21.html

Skriv en kommentar

Kopier venligst strengen A6BYO8 til nedenstående felt: