Nyt design på Archlinux.org

Efter der blev fundet en vinder af logokonkurrencen er der blevet arbejdet på at lave et nyt design til Archlinux.org der passer sammen med det nye logo.

Det er klart at Archlinux.dk også vil gøre noget ligende men det er stadig ikke fastsat hvordan det skal gøres. En løsning er at lave et tema der bygger på det der er nu på Archlinux.org. Derfor spørger jeg brugerne om hvad man ønsker da det er jer der bruger Archlinux.dk.

Læs mere:

http://archlinux.org/news/379/

Nyt Arch Linux logo

5 Comments - RSS feed til kommentarer i denne post

 1. Borelia - 13. januar 2008 - 17:51

  Det må vel bare være at følge Archlinux.org, så siderne ser ens ud.

 2. dezza - 14. januar 2008 - 12:36

  Jeg blev ked af da det blev offentliggjort at det var det logo de ville bruge.

  Syntes hverken det er nytænkende eller innovativt, og farverne minder meget om dem vi havde i forvejen, syntes de burde have strakt konkurrencen længere til de fik noget, som alle ville tale om.

 3. Borelia - 14. januar 2008 - 18:41

  Ja enig, det nye logo er faktisk ehh ikke noget særligt, det gamle var pænere.

 4. julemand101 - 14. januar 2008 - 23:29

  Som jeg før har givet udtryk for så synes jeg at logoet giver et friskt pust som der længde har været brug for. Logoet minder lidt om det gamle men jeg ser det som et tegn til at man stadig skal kunne genkende at det er Arch Linux vi har med at gøre og ikke en helt anden dist.

  Og jeg har altså intet imod at de beholder de blå farver.

 5. dezza - 21. januar 2008 - 21:07

  julemand101: Korrekt, et frisk pust. Men jeg syntes ikke farverne er nytænkende, det er jo præcis, som det gamle, og det samme med skrifttypen. Desuden, kunne det være de skulle tænke væk fra arch, arches, archers, osv. logo-konkurrencen blev alt for ensformel.

Skriv en kommentar

Kopier venligst strengen 8fSDOg til nedenstående felt: