Pacman 3.1.0 i core

Efter en meget kort testperiode har udviklerne valgt at flytte pacman 3.1.0 fra testing over i core så alle brugere kan få glæde af de nye tilføjdelser. Der er allerede blevet fundet nogle fejl i pacman 3.1.0 men da de ikke er kritiske skulle der ikke være nogen problemer med stabiliteten.

Der er stadig vigtigt at hvis man finder en fejl i pacman at man indsender en fejlrapport eller skriver problemet på deres mailliste. Hvis man indsender en fejlrapport er det vigtigt at se efter om der ikke allerede er sendt en ligende fejl så der ikke opstår 2 fejlrapporter om samme fejl.

Læs mere på følgende link hvor der også er en liste over de kendte bugs som man ikke skal rapportere om igen:

http://archlinux.org/news/378/

Skriv en kommentar

Kopier venligst strengen N1o3Ry til nedenstående felt: