Danske Archwiki artikler

Takket være brugeren jan-portugal er en lang række artikler på wiki.archlinux.org oversat til dansk hvilket burde gøre det endnu nemmere for nye brugere at sætte sig ind i Arch Linux. Artiklerne som det drejer sig om er:

Information om Arch Linux
Principper & filosofi
Begynderguide
FAQ
Opsætning af XOrg

Da det hele er lavet som wiki kan alle være med til at tilføje og rette i indholdet på de eksisterende sider og på nyoprettede sider.

Alle de danske artikler vil blive tilføjet på forsiden af Archlinux.dk ude i menuen til højre under punktet “Archwiki – Danske artikler”. Hvis du som læser har lavet en artikel som endnu ikke ligger på denne liste så skriv en tråd på det danske Arch Linux forum omkring din artikel.

Skriv en kommentar

Kopier venligst strengen ZE38zc til nedenstående felt: