Nyhedsbrev 19-11-2007

Pga. af flere årsager er der kommet lidt forsinkelse på nyhederne her på Archlinux.dk og derfor kommer dette nyhedsbrev lidt forskinket. Som jeg skrev ved sidste nyhedsbrev så er nyhedsbrevene fra Archlinux.org blevet så omfattende at det ikke længere er værd at bruge tid på at oversætte hele nyhedsbrevet til dansk. Derfor er der kun et kort resume og resten må brugerne selv læse.

Det mest interessante er et interview af Jason Chu som er en af udviklerne af Arch Linux. Han står ikke for ret mange pakker men arbejder mere med at lave en række værktøjer der gør det nemmere for de andre udviklere at lave pakker. Fx står han bag væktøjerne namcap, devtools, srcpac og pacbuild. Desuden har han også været med til at opsætte de første TUR og hjulpet med den første udgave af AUR.

Læs mere:

http://archlinux.org/static/newsletters/newsletter-2007-Nov-19.html

Skriv en kommentar

Kopier venligst strengen P371QW til nedenstående felt: