Nyhedsbrev 05-11-2007

Da nyhedsbrevet denne gang er alt for omfattende kan jeg ikke bruge tid på at oversætte det hele. Der er desuden mange brugere der allerede forstår engelsk men dem der ikke gør siger jeg undskyld og jeg håber der bliver tid til det igen en anden gang.

Nå men der er kommet et nyt nyhedsbrev og det mest spændende denne gang er at de har ændret designet og tilføjet meget mere indhold end blot Arch Linux nyheder. En anden spændende detalje ved dette nyhedsbrev er et interview med den nye leder af Arch Linux, Aaron Griffin. Der bliver spurgt om både seriøse ting og også lidt mindre seriøse men det er ganske god læsning som klart kan anbefales hvis man vil vide hvem pokker det er for en fyr der nu styrer det hele og hvilket planer der er for fremtiden.

Læs mere:

http://archlinux.org/static/newsletters/newsletter-2007-Nov-05.html

Skriv en kommentar

Kopier venligst strengen IBaCm6 til nedenstående felt: