GNOME 2.20 i testing

Det kommer nok ikke som nogen overraskelse at GNOME 2.20 er udkommet for nogle dage siden. Nu er det så muligt at installere den nye version i Arch Linux hvis man aktivere testing. Da man ønsker at gøre denne til den bedste version der nogensinde er lavet til Arch Linux er der brug for folk til at teste pakkerne.

Vær opmærksom på at testing pakkerne vil erstatte GNOME 2.19 pakkerne der blev udgivet i en speciel gnome mappe som blev brugt mens GNOME 2.20 stadig blev udviklet. Derfor er det vigtigt at man fjerner gnome repo. fra /etc/pacman.conf da dette repo. ikke længere vil holdes opdateret og senere hen vil blive fjernet hvorefter brugeren vil få en fejl når han/hun prøver at opdatere pakkelisterne.

For at se hvilke nyheder der følger med GNOME 2.20 kan man se dem her:

http://www.gnome.org/start/2.20/notes/en/

Vær venlig at rapportere alle fejl til: bugs.archlinux.org

Læs mere:

http://archlinux.org/news/348/

Skriv en kommentar

Kopier venligst strengen 74ezlX til nedenstående felt: