Pakkerokade er færdig

Efter et stykke tid er pakkesystemet nu endelig til og der er nogle vigtige bemærkninger:

current er nu officielt fjernet og i stedet er der kommet core som overtager en del af de pakker som var i current. Hvis du opdatere pacman vil der komme en /etc/pacman.d/core og derefter skal man finde alle de steder hvor current står i /etc/pacman.conf og udskifte det med core. Der er tilføjet nogle midlertidige symlinks på serveren så pacman stadig virker i et stykke tid men disse vil blive fjernet på et tidspunkt.

Til dem som stadig kører med den gamle version af pacman (pacman2) kan disse ikke længere opdatere da pakkesystemet ikke længere er understøttet med denne version. Derfor skal disse brugere selv finde pakkerne libarchive, libdownload og pacman manuelt på serveren og installere dem med pacman -U.

Læs mere:

http://archlinux.org/pipermail/arch/2007-September/015430.html

http://archlinux.org/news/345/

1 kommentar - RSS feed til kommentarer i denne post

  1. Rene Sørensen - 17. september 2007 - 12:17

    Det lyder som et meget fornuftigt skridt, så der ikke længere er en forvirring om, hvorfor en pakke er i extra frem for current og vise versa. Derudover giver det også ret meget mening at have en core repo med alle de grundlæggende pakker..

Skriv en kommentar

Kopier venligst strengen 44UmH8 til nedenstående felt: