Gnome 2.19 pakker til i686

Til dem der vil teste Gnome 2.19 er der nu kommet en mulighed for dette. Der er nemlig blevet lavet pakker til Gnome 2.19 som indeholder alt debugkode så det altså er muligt at installere Gnome 2.19 og samtidig være med til at teste og indsende alle fejl til udviklerne.

Hvis du har lyst til at prøve skal det lige slås fast at pakkerne er af beta kvalitet og pakkerne er låst fast så der kun bliver rettet fejl nu og ikke tilføjet flere funktioner. Pakkerne er blevet lavet under testing men de burde virker med current. For at benytte pakkerne skal du tilføje følgende til /etc/pacman.conf

[gnome]
Server = ftp://[den server du plejer at benytte]/gnome/os/i686

Efter du har tilføjet linjerne skal du blot kører en pacman -Syu for at opgradere til de nye pakker. Det er en meget god ide at installere programmet bug-buddy for at sende en fejlrapport til udviklerne hvis der er en bug. Desuden bør du tilføje alle pakkefejl til bugs.archlinux.org så de kan blive rettet inden pakkerne kommer i current (altså når Gnome er færdigudviklet).

Læs mere:

http://archlinux.org/news/342/

Skriv en kommentar

Kopier venligst strengen Ow66Tl til nedenstående felt: