INGEN PANIK!!!!

Om det er en dårlig spøg er ikke til at sige men næste version af Arch Linux har fået navnet “Don’t Panic”. Udgivelsen følger det nye versionsystem og vil derfor blive udgivet engang når 2.6.22 kernen udkommer. Der har ellers været rygter om at Arch Linux ikke længere skulle have navne ved udgivelserne men det bliver også først efter udgivelsen af “Don’t Panic” vi kan sige noget med sikkerhed omkring dette.

Følg debatten:

http://bbs.archlinux.org/viewtopic.php?id=34692

1 kommentar - RSS feed til kommentarer i denne post

  1. Jesper Vestergaard - 13. juli 2007 - 16:35

    Skyder på at det er en reference til Hitchhikers Guide To The Galaxy. En bog jeg tilfældigvis er i gang med at læse lige nu.

Skriv en kommentar

Kopier venligst strengen n5pcoo til nedenstående felt: