PHPbb opdateret

Jeg har sat et nyt plugin ind der skal tage kampen op mod de forbannede spamBOTs der er med til at ødelægge kode forums.

Når man opretter sig skal man nu også svare på et spørgsmål og hvis man svare forkert kommer man ikke ind. Jeg har forsøgt at lave nogle ret nemme spørgsmål men hvis man har en IQ på under 30 så kontakt mig på julemand101@gmail.com og så kan jeg oprette en profil for dig.

2 Comments - RSS feed til kommentarer i denne post

  1. Borelia - 7. juni 2007 - 17:51

    Jeg må bare her sige LOL til IQ. 🙂

  2. julemand101 - 7. juni 2007 - 18:13

    Jeg mener det skam alvorligt. 😉

    Man kan så diskuttere om en person med i IQ på 30 er i stand til at installere Arch Linux og derfor passer ind som bruger på forummet.

Skriv en kommentar

Kopier venligst strengen jCUM1r til nedenstående felt: