Mere fra Linuxtag 2007

Så er der endnu en godbid fra Linuxtag 2007. Denne gang er det en video hvor man ser hvordan man installere Arch Linux 2007.05 (Linuxtag udgaven). Personligt synes jeg er det uhyggeligt hvor langsomt det går med at boote den CD op men der må nok være en årsag til det.

Download den her:

http://archlinux.org/~alexander/linuxtag07_install.avi

En anden god nyhed (som jeg ser frem til) er en Live-DVD fyldt op med spil og som er baseret på Arch Linux. (kan det blive bedre?). Der er ikke ret mange oplysninger om hvad for nogle spil der ligger på den men det tyder på spil som Sauerbraten, Enemy Territory og Torcs.

Nå men DVD’en skulle komme til download en af de følgende dage så det er bare at vente og se.

Skriv en kommentar

Kopier venligst strengen 0lGvkW til nedenstående felt: