kernel26mm opdateret

Det er længe siden der er blevet postet en nyhed her på Archlinux.dk men det betyder bestemt ikke at siden sover. Der sker bare bare en del i baggrunden som ikke er værd at skrive om før det er færdigt. Fx bliver der skrevet guide.

Tilbage til nyheden. Kernel26mm er blevet opdateret til version 2.6.22.rc2.mm1-1 og samtidig kommer der to helt nye modulpakker – ipw3945-mm og lirc-mm. Dog er der ikke lavet mm pakker til nvidia, fglrx og mange af netværkspakkerne. Dog er der nogle af netværks pakkerne der nu er inkluderet i mm kernen som fx rt2x00 driveren der bruges der fx nogle trådløse netkort.

Pga. -mm kernens naturligere ustabilitet er der ikke nogen grund til at lede efter fejl og rette dem med patch. Hvis nogen ønsker en patch inkluderet så send den venligst ind.

Læs mere:

http://archlinux.org/news/327/

Skriv en kommentar

Kopier venligst strengen NRWdVr til nedenstående felt: