Arch64 – Nye udviklere

Efter at have modtaget flere ansøgninger er der blevet udvalgt to nye pakkeudviklere. Det drejer sig om 2 tidligere TU’er som nu vil stige i rang så de kan være med til at vedligeholde hovedpakkerne. Sig velkommen til Pierre og Snowball.

Der bliver ligeledes sagt tusind tak til alle de personer fra community som har været med til at hjælpe med pakkeudviklingen. Bliv endelig ved med at bruge Arch64 (hvis du bruger det) og lad værd med at skjule noget når det måske kan hjælpe andre. Log på IRC kanalen #archlinux64, hjælp til på forummet og fælles projekterne. Prøv at flytte eller opdatere nogle AUR pakker og prøv at blive en TU (Trusted User).

Hvis du gør dig bemærket med dine evner er det ikke umuligt at du bliver den næste udvikler for Arch64.

Læs mere:

http://archlinux.org/news/323/

Skriv en kommentar

Kopier venligst strengen ihTK1D til nedenstående felt: