Udskrift funktion tilføjet

Det har ikke været helt nemt men nu burde der være mulighed for at kunne udskrive de forskellelige nyheder og artikler på Archlinux.dk

Jeg har valgt at tilføje det plugin der hedder wp-print pga. den næste Arch Linux guide vil komme til at ligge på Archlinux.dk og derfor ligge inde WordPress systemet modsat den guide der ligger på guide.archlinux.dk som er noget selvskrevet HTML kode. Da guiden er god at have ved hånden mens man installere er det derfor oplagt at udskrive den. Dette kunne man ikke før uden at der kom en masse andet rod på papiret men som sagt er dette rettet nu.

Det der tog længst tid var at lave oversættelser og tilpasninger. Der kan stadig være nogle fejl som jeg ikke har opdaget så jeg beder alle om at tjekke systemet igennem for fejl og mangler og indsende dem til mig på:

julemand101@gmail.com

Skriv en kommentar

Kopier venligst strengen l3uBzt til nedenstående felt: